tiistai 2. syyskuuta 2014

Viikko tavoitteet 36

Tällä viikolla minä en aio myöhästyä koulusta ja historiassa opettelen elämää keskiajan sääty yhteiskunnasta. Liikunnassa harjoittelen keihään heittoa ja kuulan työntöä. Äikässä aion opetella kappaleitten jakoa. Matikassa opettelen allekkainlaskuja johon lisätään myös potenssilaskuja ja ongelmanratkaisuja. Aion pelata myös mahdollisimman paljon sumdogia. Kirjoitan naperofinladia tarinaa ahkerasti. Uskonnossa opettelen asioita Pietarista. Aion tehdä metsäprojektia pöytäryhmän kanssa. Aion olla ahkera.

3 kommenttia:

  1. En myöhästynyt kertaakaan koulusta, opin kuulan työntöä ja keihään heittoa, opettelin jakamaan kappaleita osiin, matikassa opin allekkain laskuja, kirjoitin tarinan valmiiksi mutta en varmaan laita sitä kisaan, pelasin sumdogia noin 40 peliä, uskonnossa opettelin pietaria. Me ei tehty metsäprojektia tällä viikolla. T. Anni

    VastaaPoista
  2. Onnistuit hyvin tavoitteissasi :)!

    VastaaPoista
  3. Onpa hienoa, Anni! Sinun viikkosi on ollut tehokas! Huippua tuo Sumdog-pelaaminen! Pelasitko kavereita , koko maailmaa vai robotteja vastaan? Mukavaa, että sinulla on ollut paljon onnistumisia. Kannattaa ehdottomasti lähettää tarina Napero-Finlandiaan!

    VastaaPoista